R:981002/0007Z @:NL3DAV.ZH.NLD.EU #:8291 [Leiderdorp] FBB7.00f $:28010_PE7FBB
R:981001/0455Z @:NL3ZMR.ZH.NLD.EU #:16036 [Zoetermeer] FBB7.00g $:28010_PE7FBB
R:980929/1749Z @:NL3LDM.ZH.NLD.EU #:7933 [Leidschendam] FBB7.00f $:28010_PE7FBB
R:980929/0141Z @:NL3RTD.ZH.NLD.EU #:9271 [Rotterdam-Noord] $:28010_PE7FBB
R:980928/2128Z @:NL3TWT.OV.NLD.EU #:56955 [hoge hexel] FBB7.00g $:28010_PE7FBB
R:980928/0319Z @:NL3HRU.GE.NLD.EU #:3532 [RUURLO] FBB7.00g $:28010_PE7FBB
R:980927/2347Z @:PE7FBB.GE.NLD.EU #:28010 [EDE/GELDERLAND] FBB7.00g

From: JP1LST@PE7FBB.GE.NLD.EU
To  : RECEPT@NLD

Chocoladerol.
******************

Nodig ; 125 gram roomboter of margarine - 125 gram suiker - 1 zakje
        vanillesuiker - 3 eieren -300 gram tarwebloem - 50 gram cacao -
        1 theelepel bakpoeder - 1/2 dl. advocaat.
verder ; 4 dl. slagroom - 1 zakje klop-vast - 2 zakjes vanillesuiker -
         6 eetlepels advocaat -4 eetlepels chocolade - en tot slot
         16 chocoladeblaadjes.
       *******************************************************************

De oven voorverwarmen op 200 graden en een bakvorm met kabelstructuur
invetten.
De romboter met de suiker tot creme roeren, de vanillesuiker en de eieren
er goed door  mengen.
De bloem met de cacao en het bakpoeder over de creme zeven.
Samen met de advocaat edoor roeren.
Het beslag in de vorm doen en midden inde oven 40 minuten bakken.
De cake een paar minuten in de vorm laten afkoelen.
Dan op een rooster omkeren en verder laten afkoelen.
Vlak voor het serveren, de slagroom met de klopvast en de vanillesuiker
stijfkloppen en met advocaat op smaak brengen.
In een slagroomspuit met een stervormig mondstuk doen.
De cake in plaken snijden.
Elke plak garneren met een slagroomrozet, en chocoladeblaadje, en wat
geschaafde chocolade.




Citroen/mandarijn