R:990531/0812Z @:NL3LEI.ZH.NLD.EU #:10702 [Leiden] FBB7.00g23 $:8952_KP1BBS
R:990530/1208Z @:NL3DAV.ZH.NLD.EU #:4411 [Leiderdorp] FBB7.00g23 $:8952_KP1BBS
R:990529/0903Z @:NL3LDM.ZH.NLD.EU #:17807 [Leidschendam] FBB7.00g23
R:990529/1039Z @:NL3IPR.IPR.NLD.EU #:25461 [IPR] FBB7.00g $:8952_KP1BBS
R:990529/0257Z @:NL3HRU.GE.NLD.EU #:2176 [RUURLO] FBB7.00g23 $:8952_KP1BBS
R:990528/0121Z 8952@KP1BBS.GE.NLD.EU [Elst (gld)] FBB7.00g23 $:8952_KP1BBS

From: JP1LST@KP1BBS.GE.NLD.EU
To  : RECEPT@NLD

GOELASH.
========


Nodig ; 500 gram lamsvlees - 4 eetlepels boter - 2 grof gesnipperde 

        paprika's - 1 grote gesnipperde ui - 2 knoflookteentjes - 

        1 eetlepel paprikapoeder - 75 gram tomatenpuree - 3 dl.bouillon-

        2 dl. rode wijn - 2 eetlepels bloem.
      
       ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Snij het lamsvlees in stukjes en kruid het met peper en zout . 

verhit de boter en schroei de stukjes vlees snel dicht .

Voeg dan paprikapoeder, ui, paprika , en bloem toe .

Roer er de bouillon doorheen en de wijn en blijf roeren tot de saus 

gebonden is . 

Roer er nu de tomatenpuree, knoflook(geperst), en de laurier door.

Gesnipperde laurier .

Laat dan de goelash  3 uur stoven . 

Breng het dan op smaak met peper en zout en serveer het met gekookte 

aardappelen en witte koolsalade .